013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Therapie Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Therapie Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Als u therapie voor uw lichamelijke klachten in Tilburg zoekt, gaat u het liefst naar iemand met verstand van zaken. Fysio Spijkers is zo’n praktijk waar u met een gerust hart terechtkunt. Doordat u met allerlei fysieke klachten bij ons terechtkunt, verlichten wij eenvoudig en snel uw pijnklachten. We doen dat helemaal in uw tempo, zodat de pijn op een dragelijke manier verleden tijd voor u is.

Kom met fysieke klachten naar de specialist voor therapie in Tilburg

Wanneer u kiest voor therapie in onze praktijk in Tilburg, bent u verzekerd van een professionele aanpak met een specialistisch plan. Die zeurende pijn in uw nek of de terugkomende blessure aan uw knie zorgen ervoor dat u niet kunt doen wat u wilt. Laat uw lichamelijke klachten niet uw agenda bepalen. Kom voor therapie langs in onze praktijk in Tilburg en doe weer wat u wilt.

Een behandeling op maat afgestemd

Wat u fysieke klachten ook zijn, wij pakken uw problemen aan. Ga voor een manuele therapie naar onze vestiging in de Bisschop Zwijsenstraat in Tilburg en laat uw gewrichten beter functioneren. Laat speciale technieken toepassen en merk een snelle afname van de pijn. Heeft u last van een bepaalde spiergroep, maar is er niet te achterhalen waar de pijn vandaan komt? Dan is de McKenzie methode iets voor u. Doordat er meer gezocht wordt naar uw klachtenbeeld, in plaats van de oorzaak, bestrijden wij uw pijn op een andere manier.

Zeg uw pijnklachten vaarwel en maak een afspraak

Reken af met uw klachten en zeg pijn vaarwel. Ga in therapie bij Fysio Spijker in Tilburg en laat blessures uw leven niet bepalen. Plan vandaag nog uw afspraak en laat u behandelen door onze specialisten. Als het niet mogelijk is dat u naar ons komt, komen wij naar u toe. Daarnaast is onze praktijk aangesloten bij alle zorgverzekeraars, waardoor wij uw zorgen over uw financiën én lichamelijk herstel compleet uit handen nemen. Nog vragen over het behandelproces? Bel ons op 013 – 54 45 450 en wij staan u graag te woord.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria