013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Sportfysiotherapeut Tilburg

 • Analytisch en betrokken
 • Verzekerd van de beste zorg
 • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
 • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Sportfysiotherapeut Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers is een gespecialiseerde sportfysiotherapeut in het centrum van Tilburg. Heeft u bijvoorbeeld een tenniselleboog opgelopen, of loopt u al een tijdje met een knie- of enkelblessure? Dan kan Fysio Spijkers u hierbij helpen.

Fysio Spijkers als uw sportfysiotherapeut in Tilburg

Wij werken bij Fysio Spijkers in Tilburg met een team van  zeer professionele, deskundige fysiotherapeuten – allen met een (top)sport achtergrond en passie voor sport. Zodoende zijn wij ons bij Fysio Spijkers gaan specialiseren als sportfysiotherapeut. Wij houden hierbij ook nauw contact met uw huisarts, orthopedisch specialist of andere zorgverlener, zodat wij u de passende zorg kunnen geven. Op deze manier kunnen wij u zeer goed helpen bij sportblessures of sportrevalidatie.

Tijdens ons eerste gesprek zullen wij in overleg vaststellen wat de beste behandelmethode is voor uw blessure. Wij kunnen u op vele manieren helpen:

 • Manuele therapie – Deskundige methode van fysiotherapie waarbij voornamelijk naar de functie  en beweging van gewrichten wordt gekeken.
 • McKenzie Methode – Een methode die zich vooral richt op aspecifieke nek- en rugklachten. Een belangrijke  ondersteuning bij sportrevalidatie.
 • Echografie –Fysio Spijkers in Tilburg biedt ook echografie aan. Net als een normale echo zorgt de echografie ervoor dat wij beter laten zien wat er zich in het lichaam afspeelt; van ontstekingen tot verkalkingen.
 • Kinesiotaping – Hierbij leggen wij een speciale tape aan ter ondersteuning van uw spieren en/of gewrichten. Door de elastische tape zal u geen bewegingsbeperking voelen, enkel ondersteuning, waardoor uw lichaam zichzelf kan herstellen.

Een afspraak maken bij Fysio Spijkers

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde sportfysiotherapeut die uw sportblessure kan behandelen? Neem dan contact met ons op via het nummer 013 – 54 45 450 en maak een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. U vindt ons aan de Bisschop Zwijsenstraat 37 in Tilburg.

Ook interessant

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2022 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria