013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Fysiotherapie Tilburg West

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Fysiotherapie Tilburg West
Fysio Spijkers Tilburg

Wanneer u op zoek bent naar een fysiotherapie in Tilburg West, gaat u het best naar de specialisten van Fysio Spijkers. Kom voor de kleine tot grote klachten langs en krijg uw bewegingsvrijheid terug. Of u nu last heeft van uw enkel of van uw nek, samen zorgen wij voor een professioneel herstel. Helemaal op uw tempo. En doordat wij aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars, hoeft u zich niet druk te maken over het financiële plaatje.

Professionele behandeling bij fysiotherapie in Tilburg West

Het voordeel van onze fysiotherapie in Tilburg West is dat u bij ons terechtkunt voor allerlei fysieke klachten. Door een blessure kunt u lange tijd niet doen wat u graag wilt. Wanneer er tijdens het voetballen tegen uw knie aangetrapt is of wanneer u gevallen bent en uw enkel zeer heeft gedaan, beperken de pijnklachten u in uw bewegingsvrijheid.

Hulp bij u thuis wanneer u niet kunt komen

Is het lastig voor u om naar ons toe te komen? Geen probleem. Onze specialisten behandelen u ook aan huis. Hoewel onze praktijk iedere werkdag vanaf 08.00 uur open is, zijn afwijkende bezoekuren bespreekbaar bij ons. Laat pijn niet de baas worden van u lichaam. Schakel de hulp in van specialisten en doe weer waar u zin in heeft.

Kom bij ons langs en herstel snel

Wat voor klachten u ook heeft, bij onze fysiotherapie in Tilburg West helpen wij u met de grootste zorg weer op de been. Wij onderscheiden ons op het gebied van sport- en dansblessures, rug- en nekklachten en training en revalidatie. Alles voor een spoedig herstel. Wilt u zo snel mogelijk van uw pijn af? Plan dan een afspraak en wij helpen u graag. Heeft u een vraag over onze behandelingen? Bel ons via 013 – 54 45 450 en wij helpen u graag verder.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2023 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria