013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Schouderklachten Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Schouderklachten Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Schouderklachten laat u behandelen bij Fysio Spijkers in Tilburg. Onze praktijk is te vinden aan de Bisschop Zwijsenstraat 37 ten zuiden van het centrum van Tilburg. Wij zijn elke werkdag vanaf 08.00 uur geopend. Loop niet door met ongemakken, maar laat uw klachten behandelen bij Fysio Spijkers.

Het behandelen van schouderklachten in Tilburg

Schouderklachten kunnen op verschillende manieren ontstaan. Vaak heeft de klacht te maken met een sportblessure, opgelopen bij bijvoorbeeld tennis of volleybal. De pijnlijke schouder kan naast een irritatie tijdens het sporten ook in het dagelijks leven belemmeringen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan het tillen van zware voorwerpen of bovenhands werk.

Bij Fysio Spijkers in Tilburg kunnen wij uw schouderklachten behandelen. Tijdens de eerste behandeling zal één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten een vragenlijst met u doornemen en u wat lichamelijke testen laten uitvoeren. Op basis van deze uitslagen stellen wij vast welke methode zal worden gebruikt voor de behandeling van uw klacht. Hiervoor raadplegen wij tevens, waar van toepassing, uw behandelend arts of andere zorgverlener.

Een veelvoorkomende oorzaak van schouderklachten is impingement, waarbij weefsel ingeklemd zit tussen het schouderdak en de schouderkop. Door deze inklemming wordt het omhoog heffen van de arm een pijnlijke taak. Deze oorzaak is goed te behandelen met fysiotherapie bij Fysio Spijkers in Tilburg.

Er zijn nog vele andere oorzaken te benoemen voor uw schouderklachten. Hiervoor gebruiken wij diverse methodes, zodat wij uw pijn op meerdere manieren kunnen verhelpen.

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij Fysio Spijkers in Tilburg om uw schouderklachten te laten behandelen? Neem dan contact met ons op via 013 – 54 45 450.

Ook interessant

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria