013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Rugklachten Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Rugklachten Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Kom van uw rugklachten af met een behandeling bij Fysio Spijkers in het centrum van Tilburg! Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u graag uw bewegingsvrijheid weer terug te krijgen. Of u nu last heeft van chronische rugklachten, of een verkeerde beweging heeft gemaakt – bij Fysio Spijkers kunnen wij u zeker helpen!

Rugklachten behandelen bij Fysio Spijkers in Tilburg

Bij Fysio Spijkers in Tilburg kunnen wij uw rugklachten uitstekend behandelen. Op basis van uw klachtenbeeld stemmen wij een behandeling met u af. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in diverse methodes naast de reguliere fysiotherapie. Heeft u bijvoorbeeld veel last van rugklachten in de lage onderrug, met uitstraling naar de benen? Dan hebben we in Tilburg meerdere manieren om u efficiënt te helpen.

De McKenzie methode voor rugklachten
Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de McKenzie methode. Deze behandeling pakt zogeheten aspecifieke rugklachten aan door te kijken naar uw klachtenpatroon.  Er wordt gezocht naar een bewegingsrichting die de klachten vermindert en die u zelf thuis kunt toepassen. Daarmee werken we samen aan uw herstel.  Een erg efficiënte aanpak met snel resultaat.

Manuele therapie kan uitkomst bieden door gewrichten van de wervelkolom gericht aan te pakken bij chronische rugklachten. Verder kan ook gebruik worden gemaakt van de dry needling methode, waarbij een naald in de “knoop” van de spier wordt gebracht. Deze methode zorgt voor een directe pijnverlichting en meer bewegingsvrijheid.

Heeft u nog vragen over de behandelingen van Fysio Spijkers, of wilt u graag een afspraak maken? Bel dan naar 013 – 54 45 450. Wij zijn elke werkdag vanaf 08.00 uur geopend aan de Bisschop Zwijsenstraat 37, ten zuiden van het centrum van Tilburg.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria