013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Fysiotherapie Tilburg centrum

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Fysiotherapie Tilburg centrum
Fysio Spijkers Tilburg

Heeft u fysiotherapie nodig in Tilburg centrum? Dan bent u bij Fysio Spijkers aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u graag met het behandelen van diverse sportblessures, zoals dansblessures. Ook kunnen wij u assisteren bij uw training of revalidatie.

Fysiotherapie bij Fysio Spijkers in Tilburg centrum

Bij Fysio Spijkers helpen wij u graag met het behandelen van blessures of chronische klachten. “Voortdurend de meest optimale zorg leveren”, daar staan wij voor! Naast de reguliere fysiotherapie, kunt u bij Fysio Spijkers in Tilburg centrum terecht voor manuele therapie, dry needling en de gespecialiseerde McKenzie Methode. Al onze fysiotherapeuten zijn dan ook analytisch en betrokken, en horen graag uw verhaal. Daarnaast staan wij ook in nauw contact met uw huisarts of andere zorgverleners, om zodoende de behandeling volledig op  uw klachten  te kunnen afstemmen.

Onze behandelruimte is voorzien van diverse trainingapparaten, waardoor wij u bij Fysio Spijkers tevens kunnen helpen bij uw revalidatie of medische fitness. Bij ons traint u onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten, zodat u op een goede en verantwoorde manier kan bewegen.

Een afspraak maken bij Fysio Spijkers

Voor persoonlijke, professionele fysiotherapie komt u naar Fysio Spijkers in het centrum van Tilburg. Onze praktijk is te vinden op de Bisschop Zwijsenstraat 37. Komt u graag een keertje langs, of heeft u nog vragen? Wij zijn elke werkdag te bereiken op het nummer 013 – 54 45 450Maak direct een afspraak met onze specialisten!

Ook interessant

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria