013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Manuele therapie Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Manuele therapie Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Verbeter uw bewegingsvrijheid met manuele therapie bij Fysio Spijkers in het centrum van Tilburg. Fysio Spijkers gaat een stapje verder dan de reguliere fysiotherapie – met analytische en betrokken fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in diverse behandelmethodes als manuele therapie, wordt er gekeken naar de beste behandeling voor uw klachten, zodat u weer snel met plezier kan bewegen!

De voordelen van manuele therapie bij Fysio Spijkers in Tilburg

Manuele therapie laat gewrichten beter functioneren en richt zich tevens op het verbeteren van de houding en bepaalde bewegingen. Hiervoor worden speciale technieken in de gewrichten toegepast. Zodoende voelt u al snel een afname van pijn en kan u gemakkelijker bewegen.

De methode wordt vaak gebruikt om  pijnklachten aan te pakken.  Hoofdpijn of een uitstralende pijn naar aanleiding van hernia, vastzittende spieren of gewrichten kunnen bestreden worden met het gebruik van manuele therapie.

De behandeling

Laat u behandelen bij Fysio Spijkers aan de Bisschop Zwijsenstraat in Tilburg. Wanneer u interesse heeft in manuele therapie, dan beginnen wij de behandeling als volgt: om het probleemgebied te lokaliseren, zal uw fysiotherapeut tijdens de eerste sessie een aantal vragen aan u stellen. Het ontstaan van de pijn en het moment van verergering van de klacht staan hierbij centraal. Deze vragen geven uw fysiotherapeut direct een eerste indruk van de klacht, waarna de eerste ondervindingen worden getest tijdens een lichamelijk onderzoek. Hierbij wordt voornamelijk gelet op uw houding, bewegingen en de werking van de gewrichten.

Na het onderzoek zal in overleg met u worden bepaald of manuele therapie de manier is om uw klachten aan te pakken. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn de fysiotherapeuten van Fysio Spijkers tevens beoefend in diverse andere methodes als de McKenzie methode of dry needling.

Wilt u een afspraak maken bij Fysio Spijkers in het centrum van Tilburg? Wij zijn elke werkdag te bereiken op 013 – 54 45 450.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria