013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Nekklachten Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Nekklachten Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Laat uw nekklachten en nekpijn behandelen bij Fysio Spijkers in het centrum van Tilburg. Heeft u door een constante nekpijn minder bewegingsvrijheid of beperkt de uitstralende hoofdpijn u in uw dagelijks leven? De fysiotherapeuten van Fysio Spijkers kunnen u met gespecialiseerde methodes helpen!

Waar laat ik mijn nekklachten behandelen in Tilburg?

Naast reguliere fysiotherapie is Fysio Spijkers gespecialiseerd in manuele therapie. Deze behandelmethode wordt voornamelijk gebruikt wanneer u last heeft van nekpijn in combinatie met een slechte bewegingsvrijheid in de wervelkolom of bij nekklachten met een uitstralende pijn naar de armen.

Om de oorzaak van uw nekpijn te kunnen plaatsen, zal uw fysiotherapeut in Tilburg dan ook eerst een vragenlijst met u afnemen, om vervolgens een aantal testen te doen om na te gaan of manuele therapie de juiste methode voor u is. Naast dit intakegesprek houdt Fysio Spijkers in Tilburg ook nauw contact met uw huisarts, neuroloog of andere zorgverlener.

Nekpijn behandelen met de McKenzie methode in Tilburg

Bij Fysio Spijkers zijn wij gespecialiseerd in behandelingen volgens de McKenzie methode. Deze methode, ontwikkeld door de Nieuw-Zeelandse Robin McKenzie, richt zich specifiek op rug- en nekklachten. McKenzie wil alles weten over het klachtenbeeld van u als patiënt. Deze analytische vorm van behandelen start met een patroonherkenning, waar bij deze methode wordt uitgegaan van drie zogeheten syndromen:

  • Derangement syndroom
  • Dysfunctie syndroom
  • Houdingssyndroom

Samen met u onderzoekt uw fysiotherapeut welke bewegingsrichting uw klachten kunt verminderen en vooral wat u zelf kunt doen om daaraan bij te dragen!

Wij helpen u van uw nekklachten af

Wilt u van uw nekklachten afkomen? Neem dan contact op met Fysio Spijkers. Wij stemmen graag een persoonlijke behandeling voor u samen. Om een afspraak te maken kunt u elke werkdag contact met ons opnemen op het telefoonnummer 013 – 54 45 450.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria