013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Hernia Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Hernia Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Laat uw hernia bij Fysio Spijkers behandelen als u eindelijk van die vervelende pijn in uw lichaam af wilt. Loop niet langer rond met een uitstralende pijn in uw rug en benen. Krijg uw actieve leven terug en laat pijn niet uw agenda bepalen. Laat uw hernia gericht en professioneel behandelen in onze praktijk in Tilburg.

Hernia laten behandelen door professionals in Tilburg

Wanneer u al lange tijd last heeft van een hernia, gaat u het best naar Fysio Spijkers in Tilburg toe. Doordat een hernia op de rugzenuw drukt, kan de pijn zelfs uitstralen naar uw benen. Naast een zeurende pijn, zult u merken dat u meer voorover zult gaan staan en minder mobiel bent. Met vlagen kunnen de pijnprikkels zelfs zo erg zijn, dat het u in uw werkzaamheden kan belemmeren.

Laat een hernia uw leven niet beheersen

Een hernia is een vervelende diagnose, die van grote invloed is op uw leven. Wanneer u een hernia heeft, is het belangrijk om in beweging te blijven. Werk samen met onze professionals in Tilburg aan uw been- of rugklachten en wees uw hernia de baas. Krijg uw leven weer terug en ga voor een behandeling op maat. Kies voor de manuele therapie en focus op de gewrichten of ga voor de McKenzie methode en laat specifieke rug- en nekklachten behandelen.

Wacht niet langer en laat uw hernia zo snel mogelijk behandelen

Loop niet langer rond met pijn en laat uw hernia zo snel mogelijk behandelen. Plan vandaag nog uw afspraak en reken af met pijn. Krijg uw oude leven weer terug. Lukt het u niet om ons in de praktijk te bezoeken? Geen probleem, dan komen wij gewoon naar u toe! Doordat wij aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars, hoeft u zich ook over de financiën geen zorgen meer te maken. Bel 013 – 54 45 450 als u nog vragen heeft en wij staan u graag te woord.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria