013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Sportfysio Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Sportfysio Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Zoekt u een sportfysio in Tilburg omdat uw spieren vastzitten? Heeft u last van een sportblessure of heeft u steken in uw spieren? Kom dan langs Fysio Spijkers en laat uw pijnklachten behandelen. Ren weer zorgeloos de sportvelden op en laat u niet belemmeren door die aanhoudende pijn. Vind het plezier weer terug en kom langs de beste sportfysio in Tilburg.

Sportfysio in Tilburg laat uw pijn verdwijnen

Onze sportfysio in Tilburg weet dat er niets vervelender is dan pijn. Op den duur bepalen lichamelijke klachten uw schema, waardoor u niet meer kunt doen wat u wilt doen. Vooral als u een fanatiek sporter bent, is een blessure slecht nieuws. Een knieblessure of nekklachtenzijn funest als u fysiek wilt presteren. Zeg sportblessures vaarwel en laat uw in Tilburg behandelen door een ervaren sportfysio.

Pijn is verleden tijd dankzij sportfysio in Tilburg

Bij Fysio Spijkers in de Bisschop Zwijsenstraat bent u altijd verzekerd van de beste zorg. Wij zijn analytisch en betrokken, waardoor u altijd de behandeling krijgt die bij uw pijnklachten aansluiten. Of u nu sport op topniveau of dat u in een vriendenteam zit: reken af met pijn. Ga voor de manuele therapie en richt u op het herstel van uw gewrichten. De McKenzie methode helpt u perfect met rug- en nekklachten die u heeft opgelopen tijdens uw favoriete sport.

Kom langs en sport er weer op los

Wanneer u bij onze sportfysio in Tilburg langskomt, begeleiden wij u op uw eigen tempo weer richting de sportvelden. Wij bieden een lichamelijke oplossing op maat, zodat wij uw pijn doeltreffend kunnen behandelen. Is het niet mogelijk om naar ons te komen? Dan komen onze specialisten gewoon naar u! Plan uw afspraak en sport er weer op los. Doordat wij aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars, ondergaat u uw behandeling zonder zorgen. Nog vragen? Bel 013 – 54 45 450 en wij geven u graag het antwoord.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria