013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Sportblessure Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Sportblessure Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Zoekt u een fysiotherapeut met een specialisatie in het behandelen van uw sportblessure in Tilburg? Dan is Fysio Spijkers de praktijk die u zoekt! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in sportfysiotherapie, waardoor wij u goed kunnen helpen bij de behandeling van blessures.

Sportblessure behandeling bij Fysio Spijkers in Tilburg.

Heeft u al een tijd last van een tennisarm, of blijven de knieën een zwakke plek tijdens het voetbal? Fysio Spijkers kan u hierbij helpen! Onze praktijk is gelegen aan de Bisschop Zwijsenstraat ten zuiden van het centrum van Tilburg. De behandelruimte is tevens voorzien van diverse trainingsapparatuur, waardoor wij u ook kunnen ondersteunen bij herstel na een sportblessure.

Beoefent u een sport op topniveau? Dan is het van belang dat de blessure snel en effectief behandeld wordt. Onze fysiotherapeuten hebben allen een (top)sport achtergrond, en onderkennen de noodzaak van een snelle behandeling en het voorkomen van sportblessures als geen ander.

Naast reguliere fysiotherapie, gebruiken wij met regelmaat manuele therapie, waarbij wij ons meer focussen op het gewrichtsgebruik en de houding van een patiënt. Daarnaast staat het spier- of gewrichtsherstel van de sportblessure tijdens uw behandeling centraal. Hierbij focussen wij ons ook op spierversteviging om blessures in de toekomst te voorkomen.

Meer weten over onze sportblessure behandeling?

Bent u benieuwd naar ons team, onze werkwijze en de daarbij behorende behandelingen voor uw sportblessure? U kan ons elke werkdag vanaf 08.00 uur bereiken op het telefoonnummer 013 – 54 45 450 voor het maken van een afspraak in onze praktijk in Tilburg. Daarnaast behandelen wij ook aan huis!

Ook interessant

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2023 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria