013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Revalidatie knie Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Revalidatie knie Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Kom voor de revalidatie van uw knie langs bij Fysio Spijkers in Tilburg. Laat de zeurende pijn zo snel mogelijk aanpakken. Laat u niet meer belemmeren in u bewegingsvrijheid. Blijf niet meer om uw klachten heenlopen en krijg uw oude leven terug. Kom met uw knieblessure langs bij onze praktijk in Tilburg en kies voor de revalidatie van uw knie.

Professionele revalidatie van uw knie bij de specialist in Tilburg

Voor revalidatie van de knie, gaat u langs dé knieblessure specialist in Tilburg. Kom daarom naar Fysio Spijkers. Wanneer u op de sportvelden een blessure heeft oplopen, of wanneer uw knie uit de kom schiet, is het belangrijk dat u op een juiste manier revalideert. Pak uw knieblessure aan en ga samen met onze specialisten het proces van revalidatie van uw knie aan in onze praktijk in Tilburg.

Pak uw knieblessure aan in Tilburg en trek er weer op uit

Laat u behandelen door onze fysiotherapeuten en krijg uw bewegingsvrijheid terug. Loop weer lange afstanden of sport erop los. Zorg weer voor sterke knieën die onze specialisten samen met u trainen. Of u nu een sportblessure heeft of niet: voor iedere knieblessure hebben wij in Tilburg een passende revalidatie van uw pijnlijke knie. Lukt het u niet om onze vestiging aan de Bisschop Zwijsenstraat te bezoeken? Geen probleem. Dan komen onze specialisten gewoon naar u toe.

Loopt niet langer met pijn en kies voor een behandeling op maat

Er is niets vervelender dan zeurende pijn, waardoor u niet kunt doen wat u wilt. Laat uw knieblessure daarom bij ons in Tilburg behandelen en kies voor een revalidatie van de knie met de grootste zorg. Plan uw afspraak binnen onze ruime openingstijden en merk hoe fijn het weer is om te lopen zonder zorgen. Doordat wij aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars, helpen wij u niet alleen met de bestrijding van uw pijn, maar ook met lage kosten van de behandeling. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en bel ons op 013 – 54 45 450 en wij helpen u graag verder.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2022 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria