013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Hyperventilatie Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Hyperventilatie Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Een behandeling van hyperventilatie bij Fysio Spijkers is een manier om op stressvolle situaties uw lichaam onder controle te houden. Bij angst, paniek of stress kan uw lichaam dermate in paniek raken, dat de manier van ademhaling een extreme vorm aanneemt. Stop met een te snelle en diepe ademhaling en laat u eenvoudig behandelen door specialisten. Kies daarom voor een behandeling in Tilburg om hyperventilatie onder controle te krijgen.

Behandeling van hyperventilatie in Tilburg

Wanneer u kiest om uw problemen rond hyperventilatie te behandelen in Tilburg, bent u verzekerd van een professionele behandeling uitgevoerd door specialisten. Door hyperventilatie kunt u duizelig of benauwd worden, nadat u een aanval heeft gehad. In een papieren zak ademen helpt echter niet, hoewel veel mensen dat wel denken. Ermee om leren gaan wel. Laat u behandelen voor hyperventilatie bij onze praktijk in Tilburg en leer goed ademen onder iedere omstandigheid. Dankzij de ruime openingstijden vindt u altijd het geschikte moment om langs te komen.

huisarts, neuroloog of andere zorgverlener.

Kom langs en leer om te gaan met hyperventileren

Leer om te gaan met hyperventilatie en kom langs bij Fysio Spijkers in de Bisschop Zwijsenstraat. Samen met u komen wij er in onze praktijk in Tilburg achter wat de oorzaak is van uw hyperventilatie. Met een behandeling op maat leren wij u op een juiste manier te ademen in iedere situatie. Plan vandaag nog uw afspraak en stop onder professionele begeleiding met hyperventileren. Doordat wij aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars, hoeft u zich ook over de kosten geen zorgen meer te maken. Bel 013 – 54 45 450 wanneer u nog vragen heeft. Kom tot rust en schakel onze hulp in.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria