013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Revalidatie Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Revalidatie Tilburg

Fysio Spijkers Tilburg

Bent u op zoek naar een plaats voor revalidatie in de omgeving van Tilburg? Laat u vakkundig en zonder zorgen behandelen door de specialisten van Fysio Spijkers. Kom voor revalidatie naar onze fysiotherapiepraktijk in Tilburg en krijg uw bewegingsvrijheid terug.

Ga er weer tegenaan dankzij revalidatie in Tilburg

Wanneer u voor revalidatie naar onze praktijk in Tilburg komt, heeft u lichamelijk schade opgelopen. Samen zorgen wij ervoor dat uw lichaam herstelt in de tijd die daarvoor nodig is. Of het nu om een ongeluk gaat of om een sportblessure. Wij helpen u in onze praktijk in Tilburg met de grootste zorg, omdat revalidatie een inspannend proces is. Of u nu kleine of grote lichamelijke problemen heeft: onze specialisten helpen u met de grootste zorg.

Professionele fysieke hulp na een blessure of ongeluk

Een mensenlichaam is kwetsbaar. Wanneer u na een ongeluk of blessure lichamelijke schade oploopt, wilt u natuurlijk zo goed mogelijk geholpen worden. Dankzij de professionele hulp van Fysio Spijkers wordt u zo goed mogelijk geholpen. De ergste nekklachten of de vervelendste rugklachten behandelen onze specialisten met de grootste zorg. Bent u niet in staat om naar ons te komen? Geen probleem. Dan komen wij gewoon naar u toe.

Wacht niet langer en schakel professionele hulp in

Helaas heeft u een blessure aan uw lichaam opgelopen. Heeft u last van uw enkel of zit uw nek helemaal vast? Wacht niet langer en kom naar Fysio Spijkers in de Bisschop Zwijsenstraat 37 in Tilburg. Doordat wij aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars, hoeft u zich verzekeringstechnisch geen zorgen te maken. Plan uw afspraak en laat u zo snel mogelijk behandelen. Heeft u vragen over de behandeling of over uw klachten? Bel ons dan op 013 – 54 45 450 en wij beantwoorden graag uw vragen.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria