013 - 54 45 450
info@fysiospijkers.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Fysio Spijkers Tilburg

Ademhalingstherapie Tilburg

  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing
Home
>
Ademhalingstherapie Tilburg
Fysio Spijkers Tilburg

Ademhalingstherapie in Tilburg is een verlichting wanneer u moeite heeft met ademen. Hoewel de ademhaling onbewust gaat, doet niet iedereen het op een juiste manier. Dat kan vervelende gevolgen hebben, die allemaal te wijten zijn aan het verkeerde manier van ademhalen. Kom voor ademhalingstherapie langs bij Fysio Spijkers in Tilburg en adem zonder zorgen.

De langste adem dankzij ademhalingstherapie in Tilburg

Heb de langste adem en presteer beter dankzij ademhalingstherapie in Tilburg. Wanneer u verkeerd ademt, krijgt u te weinig zuurstof binnen. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Zo zijn een slechte spijsvertering of hartritmestoornissen gevolgen die te linken zijn aan een verkeerde ademhaling. Ook simpele klachten, zoals hoofdpijn en slaapproblemen, kunnen gevolgen zijn van een slechte manier van ademhalen. Onze ademhalingstherapie in Tilburg biedt daar oplossingen voor.

Adem zorgeloos en op een goede manier

Goed ademen kunt u leren. Heeft u last van vage klachten, maar heeft u geen idee wat de oorzaak daarvan is? Ademhalingstherapie in onze praktijk in Tilburg kan een oplossing bieden. Wij leren u om rustig en efficiënt via de buik te ademen, zonder dat u een tekort aan zuurstof krijgt. Leer weer vrij ademen en reken af met die vage klachten waar u al lange tijd last van heeft.

Kom langs en leer goed ademen

Wanneer u snel buiten adem bent bij een inspanning of wanneer u slecht ruikt, kan een verkeerde ademhaling een oorzaak zijn van uw problemen. Ga voor de langste adem en kom voor ademhalingstherapie langs bij Fysio Spijkers in Tilburg. Doordat wij aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars, hoeft u zich ook over de financiën geen zorgen meer te maken. Plan vandaag nog uw afspraak en kom langs in de Bisschop Zwijsenstraat. Bel het telefoonnummer 013 – 54 45 450wanneer u nog vragen heeft. Zeg uw vage klachten vaarwel en schakel de hulp in van een specialist.

Ook interessant:

Fysio Spijkers Tilburg

Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg McKenzie specialist

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rugklachten en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Lees meer

Fysio Spijkers Tilburg Afspraak maken

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450 of vul het contact formulier in.

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van ‘doelmatigheid en effectiviteit’. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Afspraak plannen nieuwe cliënt!

Afspraak plannen bestaande cliënt!

Fysio Spijkers Tilburg © 2024 Privacy policy | Powered by Ompria powered by ompria